Следвайте Гласове в Президентът на Сърбия Александър Вучич каза днес, че

...
Следвайте Гласове в Президентът на Сърбия Александър Вучич каза днес, че
Коментари Харесай

Вучич: Косовският премиер мечтае да е едновременно Енвер Ходжа и Зеленски, но ние няма да търпим повече терор

Следвайте " Гласове " в 
Президентът на Сърбия Александър Вучич сподели през днешния ден, че е разговарял с представители на Европейския съюз тази заран и ги е помолил да бъдат деликатни, тъй като обстановката в Косово е доста по-опасна и сложна, в сравнение с хората си мислят, оповестяват сръбските медии, съобщава.

" Страхувам се от безотговорността на европейските представители и арогантността на управляващите в Прищина и чакам в средата на януари велики мъже и дами от целия свят да дойдат да проведат среща за това по какъв начин би трябвало да реализираме съглашения ", сподели Вучич в послание към медиите.
Знам, че (премиерът на Косово Албин) Курти няма да направи нищо, тъй като другояче нямаше да построи четири бази, нито да арестува хора "
Сръбският народ в Косово е решен да не търпи повече гнет и по тази причина е значимо интернационалната общественост да извърши съглашението, сподели още Вучич. 

" Днес в действителност беше чест за мен, няма нищо общо с политиката, срещнах прелестно семейство, родители, които отгледаха прелестно момче. Гордея се, че успяхме да помогнем. Тъй като не им беше задоволително да го осъдят поради фланелката му доведоха трима лъжци, с цел да кажат, че е изричал омразни думи. Той ще ни стои в архива като неосъждан “, сподели още Вучич и заяви, че на 4 или 5 януари ще организира годишна конференция, преди да замине за Хилендарiurs манастир.
" За мен е значимо на първо място да изпълнят нещата от гаранциите, които са дали, да схванат, че са се правили на наивници, приказвам за интернационалната общественост. Нашите хора няма да търпят това повече. Моля ги да се погрижат за Милян Аджич и Сърджан Трайкович. Аджич беше задържан поради барикадите и какво се случи на барикадите. Тази заран се обадих на европейските представители и им споделих да внимават. Сръбският народ е толкоз решен да не разреши гнет върху тях. Какво чакам? Очаквам страхотни хора от света да дойдат при мен през първата половина на януари. Ще ги посрещна благо, като се преструвам, че са ми харесали диалозите. Някои ще се радват, тъй като има примка към врата на Вучич, само че това е примка към шията на Сърбия. Изправени сме пред сложен миг във връзка с Косово, само че ще се борим за нашия народ ", разяснява Вучич.
За първи път имаме гаранции, че това, което Прищина назовава войска, не може да отиде на север без единодушието на локалните сърби и Сърбия.
„ Важното е, че хората няма да бъдат преследвани, няма дейности от никого на барикадите, няма починали и ранени. Те доста добре знаеха, че няма какво да търсят, че не могат да оцелеят на север.  Американците споделиха, че ще наблюдават всеки един от процесите в дълбочина, дружно с европейците “, добави Вучич.
„ Нямам проблем с това, че доста хора считат, че Косово е без значение. Аз не мисля по този начин. Когато споделих, че търсим компромисни решения, всички, които считат, че Косово е без значение, скочиха. Курти мечтае да бъде Енвер Ходжа, по тази причина не понася (премиера на Албания Еди) Рама, само че по опция да е комбинация от Ходжа и Зеленски, защото твърди, че аз съм  " дребният Путин ". Ние сме заинтригувани той да остави сръбския народ на мира и да не тормози хората ", сподели Вучич.
 

Източник: " Труд "
 
 
 
 
30 Дек 20224130 Дек 202210030 Дек 202222130 Дек 20226530 Дек 202254630 Дек 20221223КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022132924 Дек 2022264329 Дек 202267428 Дек 2022444
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР